Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă parcare destinată riveranilor a fost finalizată la Constanța. Iată zona

ro

14 Mar, 2023 08:36 1518 Marime text
foto: Primăria Municipiului Constanța O nouă parcare destinată riveranilor a fost finalizată

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să amenajeze noi locuri de parcare pe terenurile virane.

Pe strada Bravilor din cartierul Inel 2, au fost finalizate lucrările de infrastructură pentru edificarea unei noi parcări cu 29 de locuri  destinate riveranilor., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Potrivit sursei citate, în etapa premergătoare asfaltării, au fost montate borduri și s-au construit noi trotuare și alei de acces. Terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care s-au turnate două straturi de asfalt de tip Binder și BA16.

La final s-au realizat marcaje rutiere. Spațiul verde, care a fost amenajat în proximitatea parcării, a fost umplut cu pământ vegetal unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.

Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului., mai transmite sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii