Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă licitație pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Nodul Rutier Cumpăna A4 – DN 39E (document)

ro

20 May, 2020 00:00 4714 Marime text
  • CNAIR SA organizează o nouă licitație pentru Nodul Rutier de la Autostrada A4 către Cumpăna
  • Valoarea estimată a achiziției este de peste 845.000 lei
O nouă încercare a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA pentru atribuirea contractului pentru elaborarea proiectului tehnic și studiului de fezabilitate necesare la execuția Nordului Rutier Cumpăna A4 – DN 39 E.

După ce în 2019, au fost organizate 2 licitații, fără succes, CNAIR a lansat o nouă procedură pentru găsirea unei entități care să se ocupe de documente.
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA organizează, din nou, o licitație pentru atribuirea unui contract aferent elaborării studiului de fezabilitate și proiectului tehnic de execuție pentru „Nod Rutier Cumpăna A4 (km. 16+700) – DN 39E.

Termenul limită pentru depunerea de oferte este 25 iunie 2020, iar valoarea estimată a achiziției este de 845.261,5 lei. Obiectul prezentului Contract de Servicii este elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție (PTE) pentru realizarea unui Nod Rutier la intersecția Autostrăzii A4 (km 16+700) cu DN 39E, în conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini și ale legislației în domeniu.
 

Ce este de făcut

În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și se vor elabora următoarele documente:
  • Realizarea Studiului de Fezabilitate, ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);
  • Întocmirea documentației suport și asistență solicitată pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare (dacă va fi cazul);
  • Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC/DTAC) și asistență tehnică până la obținerea autorizației de construcție de către Beneficiar (CNAIR);
  • Realizarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE), ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);
  • Întocmirea documentației de atribuire a contractului de execuție lucrări;
  • Asistență tehnică acordată Beneficiarului în perioada derulării procedurilor de achiziție publică pentru execuție lucrări (dacă va fi cazul).
Amintim că o licitație identică a fost demarată în urmă cu un an, fără succes, termenul limită pentru depunerea ofertelor atunci fiind 30 august 2019. O altă licitație a fost demarată de CNAIR și în ianuarie 2019, tot fără succes.


Citește și

Locuitorii din Cumpăna, judeţul Constanţa, vor avea acces direct la Autostrada A4 (document)

CNAIR a anunţat procedura publică. Autostrada A4 va avea nod de descărcare la Cumpăna (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii