Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă deschisă în municipiul Constanța. Iată cine o conduce și cu ce se ocupă

ro

23 Mar, 2024 13:31 602 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • În Monitorul Oficial al României, la data de 18 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din Constanța.
 
În Monitorul Oficial al României, la data de 18 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din Constanța.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma TST Residence SRL. Sediul social este în municipiul Constanța, strada Baba Novac, nr. 102, iar capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părți sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Fondatori și administratori sunt Stercu Anton și Stercu Nicholas.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Firme Constanța: O nouă societate deschisă la Costinești de doi cetățeni turci. Iată cu ce se ocupă
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii