Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O nouă societate deschisă la Costinești de doi cetățeni turci. Iată cu ce se ocupă

ro

23 Mar, 2024 12:51 516 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • În Monitorul Oficial al României, la data de 18 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către două persoane din Turcia.
 
În Monitorul Oficial al României, la data de 18 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către două persoane din Turcia.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Maximum Personal Construcții și Turism SRL. Sediul social este în satul Costinești, comuna Costineștii, strada Prof. Gheorghe Alexianu, nr. 5A, județul Constanța, iar capitalul social este de 200 lei, total părți sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 4690 - Comerț cu ridicata nespecializat.
 
Fondatori și administratori sunt Yigit Mustafa și Aslan Aydin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și.
Firme Constanța: La Cucaracha Club SRL deschide un punct de lucru nou. Deciziile asociatului unic
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii