Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă autospecială de intervenție la Jandarmeria Tulcea (FOTO)

ro

07 Mar, 2024 15:47 648 Marime text

În cazul intervenției în sprijinul populației este nevoie pe lângă pregătirea teoretică și fizică și de tehnica potrivită, în funcție de zona în care are loc aceasta.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, Jandarmeria Română a fost dotată cu 51 de autospeciale prin intermediul unui proiect finanțat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 12,88 de milioane de lei. 

Jandarmeria Tulcea a primit în dotare una dintre cele 51 de autospeciale Ssangyong Musso Grand Style, care consolidează capacitățile de intervenție ale Jandarmeriei în situații de urgență în zonele afectate de dezastre/pericole, în scopul evaluării efectelor acestora, a transmiterii mesajelor de informare, precum și pentru captarea imaginilor din aceste zone. Toate acestea pentru a se putea interveni la timp la nevoie, scopul fiind siguranța cetățenilor, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. 

Față de dotările standard pe care le au autospecialele aparținând Jandarmeriei, Ssangyong Musso Grand Style vine la pachet cu o serie de echipări suplimentare precum: sistem de remorcare față (troliu); sistem de avertizare optică și acustică; echipament de comunicare acustică/ avertizare la distanţă; panou afişaj cu leduri pentru mesaje variabile; echipament de observare bazat pe principiul imagisticii termice.


foto: IJJ Tulcea 


Citește și:

TulceaJandarmii intervin într-un caz de pescuit ilegal în zona Lacului Zaghen (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii