Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O întâlnire neprevăzută îi pune pe gânduri, astăzi, pe nativii din Fecioară

ro

04 Jul, 2011 02:50 2095 Marime text
1.jpg

BERBEC

Pentru temperamentalii Berbeci, este un moment foarte bun în care să înveţe lecţia răbdării şi compromisului - mai ales în relaţia cu persoana iubită şi cu şefii. Este adevărat, nu le stă în fire să fie concesivi, dar, de data asta, o atitudine războinică nu va rezolva nimic, ba dimpotrivă. Ca să le vină mai uşor, ar putea să ia ideea de „compromis" ca pe o provocare - pe care trebuie să o câştige neapărat!

TAUR

Taurii nu ar trebui să cedeze tentaţiilor astăzi, indiferent de cât de puternice sunt acestea! Înainte de a da banii pe o haină de firmă cu preţ piperat sau pe o piesă de mobilier care le-a luat ochii, este cazul să se gândească serios dacă, într-adevăr, respectivul articol îşi merită banii. Aceeaşi prudenţă ar trebui să o manifeste şi la serviciu, mai ales dacă au de-a face cu nişte persoane prea curioase.

GEMENI

Puterea de convingere a Gemenilor este foarte mare astăzi, aşa că, dacă aveau în plan să facă vreo afacere sau să-şi renegocieze salariul, acum este momentul cel mai bun. Atâta vreme cât îşi canalizează imensa energie mentală de care dispun spre un scop practic, nu ar trebui să existe probleme. În schimb, sunt de evitat discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate.

RAC

La prima vedere, putem spune că Racii încep săptămâna destul de bine. Venus, planeta dragostei şi a banilor, a intrat în zodia lor şi asta înseamnă că devin ceva mai relaxaţi şi mai optimişti în ceea ce priveşte viitorul. Mulţi dintre nativi au acum şansa să-şi redescopere şi să-şi pună în valoare latura lor creativă, artistică. În plus, pictura, muzica sau chiar arta culinară pot funcţiona ca un remediu împotriva stresului cotidian.

LEU

Pe Lei îi aşteaptă o altă zi în care au ocazia să strălucească în afaceri! Talentul lor de oratori şi încrederea în propriile forţe sunt atuurile pe care trebuie să mizeze la serviciu, dar şi în dragoste. Totuşi, un dram de modestie este binevenit, pentru că, în fond, lăudăroşii nu sunt pe placul nimănui.

FECIOARA

O întâlnire neaşteptată, cu o persoană din trecutul lor amoros, le-ar putea da serios de gândit Fecioarelor. Tentaţia de a lăsa prudenţa caracteristică de o parte şi a se lăsa duse de valul unei aventuri, de a muşca din „fructul interzis" este foarte mare. Nativii trebuie să fie totuşi conştienţi că asta ar putea avea nişte consecinţe nu prea plăcute peste vreo câteva luni.

BALANŢĂ

Limitele răbdării Balanţelor ar putea fi, din nou, testate astăzi. Poate este vorba despre o ceartă cu partenerul de cuplu, care a devenit, dintr-o dată, extrem de neînţelegător. Poate este vorba despre un conflict surd cu vreun coleg încăpăţânat sau un şef care insistă să-şi impună varianta lui asupra modului în care trebuie făcute lucrurile. Cea mai bună soluţie : o atitudine filosofică sau, eventual, o zi liberă!

SCORPION

Aspectele tensionate făcute de Pluto le induc Scorpionilor o stare de tensiune astăzi. Sunt foarte suspicioşi faţă de ceilalţi şi nu ar fi exclus să arunce nişte replici tăioase doar pentru că nu le-a plăcut modul în care interlocutorul se uita la ei. Dacă sunt însă cinstiţi cu ei înşişi, nativii vor recunoaşte că, de fapt, sunt doar stresaţi de nişte detalii care nici măcar nu sunt atât de importante.

SĂGETĂTOR

Luna în Leu le dă aripi Săgetătorilor astăzi. Au chef să plece undeva, departe, într-o vacanţă care să dureze eventual toată vara, să-şi revadă prietenii, să se îndrăgostească. Cât despre buget, părerea Arcaşilor este că acesta se va rezolva din mers. Problemele se ivesc în momentul în care ceilalţi nu arată acelaşi entuziasm faţă de planurile nativilor.

CAPRICORN

Capricornii vor avea nevoie de tot stoicismul şi hotărârea lor pentru a face faţă zilei de astăzi. O listă de priorităţi, pe care să o respecte cu sfinţenie, le va fi de mare ajutor. În dragoste, apar nişte fricţiuni tocmai pentru că imaginea lor despre cum ar trebui să fie o relaţie nu se potriveşte cu realitatea.

VĂRSĂTOR

Înainte de orice, Vărsătorii ar trebui să evite astăzi să facă investiţii majore, să dea bani cu împrumut sau să îndatoreze la bănci. Cel mai bine pentru bugetul lor şi al familiei ar fi ca altcineva, mai puţin tentat să-şi asume riscuri inutile, să controleze finanţele. Între timp, nativii ar putea să se concentreze pe noul proiect de la serviciu. Ideile lor inovatoare vor fi foarte apreciate, iar rezultatele ar putea fi spectaculoase.

PEŞTI

Aspectul armonios dintre Neptun şi Venus îi favorizează pe cei născuţi în zodia Peşti. Atitudinea lor împăciutoare, disponibilitatea lor de a asculta problemele celorlalţi fără să-i judece şi, nu în ultimul rând, simţul umorului de care dau dovadă, îi atrag ca un magnet pe ceilalţi. Şi la muncă, şi în cercul de prieteni, nativii sunt căutaţi pentru sfaturile bune pe care le dau şi buna dispoziţie pe care o transmit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii