Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O importantă firmă de construcții cu acționariat german își deschide un punct de lucru în Dobrogea. Ce activități se vor desfășura

ro

07 Sep, 2020 00:00 1444 Marime text
  • „Punctul de lucru va fi folosit de Societatea Max Boegl România SRL în vederea bunei derulări a Proiectului «Modernizarea Portului Tulcea de la Mm38+1350 la Mm 38+800»“, se arată în documentul oficial.
  • Acționarul unic al Max Boegl România este Max Bögl International SE, persoană juridică de naționalitate germană.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Decizia nr. 1/15.07.2020 a asociatului unic al Max Boegl România SRL, respectiv Max Bögl International SE. Conform acesteia, societatea de construcții își va deschide un punct de lucru în Dobrogea, în județul Tulcea.
Se arată în documentul citat că acționarul unic a decis deschiderea unui punct de lucru al Societății Max Boegl România în orașul Tulcea, strada 9 Mai, nr. 1, bf. F4, sc. A, ap. 2, parter.
„Punctul de lucru va fi folosit de Societatea Max Boegl România SRL în vederea bunei derulări a Proiectului «Modernizarea Portului Tulcea de la Mm38+1350 la Mm 38+800»“.
Activitățile care se vor desfășura la noul punct de lucru sunt reprezentate de „construcții hidrotehnice“.
Acționarul unic al Max Boegl România este Max Bögl International SE, persoană juridică de naționalitate germană, cu sediul în Republica Federală Germană, înregistrată la Registrul Comerțului B la Tribunalul din Nűrenberg. Firma este reprezentată de Eichhorn Oliver Richard Georg și Bögl Michael.
De asemenea, a fost împuternicită Simona Mariana Milea Lăzărescu să ducă la îndeplinire hotărârea și să efectueze toate formalitățile necesare în fața tuturor autorităților statului.
Max Boegl România este una dintre importantele companii de construcții în domeniul infrastructurii rutiere din țară.

Citește și:

Și-au suplimentat veniturile cu 20 de milioane de lei, în 2013:
Societatea unui fost consilier de-al lui Băsescu și una din Spania, preferate de CNADNR pentru refacerea unui drum național (4 documente+proces verbal)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii