Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța a fost dizolvată și lichidată. Ce se întâmplă cu activele societății?

ro

20 Jul, 2023 10:20 1807 Marime text


Prin decizia nr. 1 din data de 14 iunie 2023 se arată că Nicoleta – Andreea Amariei (născută în Medgidia, județul Constanța), în calitate de asociat unic al Romco SRL, a decis dizolvarea și lichidarea societății amintite.
 
Ea a declarat că societatea are următoarele active și pasive:
Active - Imobilul situat în municipiul Constanţa, bd. I.C. Brătianu nr. 166, judeţul Constanţa, imobil compus din teren intravilan în suprafaţă de 200 mp din acte (215 mp din măsurători) şi construcţia P+1, cu destinaţia de spaţiu comercial, având suprafaţa construită la sol de 46 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 92 mp, imobil care este intabulat în cartea funciară nr. 252857 a municipiului Constanţa şi care are atribuit număr cadastral 252857, în baza încheierii nr. 102199 din 27 octombrie 2020 emisă de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa.
Pasive - Societatea nu are datorii către furnizori.
 
În decizie se menționează că activele societăţii au revenit în integralitate asociatului unic Nicoleta-Andreea Amariei, care deţinea un număr de 20 părţi sociale care reprezenta 100% capital social al societăţii şi a dobândit aceste active ca bun propriu.
 
Zoie Paris a fost desemnată și împuternicită să efectueze toate procedurile și formalitățile prevăzute de lege pentru aducerea la îndeplinire a deciziei asociatului unic, să depună și să preia acte și să semneze în acest scop în numele societății, în relația cu Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța, precum și cu alte entități publice și private.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3161 din 17 iulie 2023.
 
Despre Romco SRL
 
Firma a fost înființată pe 15 februarie 1993 și avea ca obiect de activitate „închirierera și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”, conform termene.ro.
 
Nicoleta – Andreea Amariei era asociatul.
 
Ea și cu Laurențiu Amariei administrau societatea.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 167.981 de lei, o pierdere egală cu 18.070 de lei și o medie de un angajat.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Constanța Taco Salis SRL dizolvă o firmă pe care o controlează
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii