Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Taco Salis SRL dizolvă o firmă pe care o controlează

ro

10 Jul, 2023 18:00 1616 Marime text
  • Potrivit hotărârii nr. 1 din data de 8 iunie 2023, în cadrul Adunării Generale a Asociaților companiei Good Food Partener SRL, Taco Salis SRL și Ion Cosma, în calitate de asociați au decis de comun acord să dizolve societatea Good Food Partener SRL, conform art. 235 alin. 1 din Legea 31/1990, republicată și modificată, urmată de radierea societății
  • După cum se arată pe platforma termene.ro, consultată azi, 10 iulie 2023, Good Food Partener SRL are sediul social pe strada Justiției nr. 20, Constanța, anul înființării este 2021 și obiectul de activitate este „restaurante”
  • Conform termene.ro, Taco Salis SRL este pe piață din anul 1996, are sediul social în Medgidia, județul Constanța, pe strada Dezrobirii nr. 6 și are ca obiect de activitate „restaurante”
 
Potrivit hotărârii nr. 1 din data de 8 iunie 2023, în cadrul Adunării Generale a Asociaților companiei Good Food Partener SRL, Taco Salis SRL și Ion Cosma, în calitate de asociați au decis de comun acord să dizolve societatea Good Food Partener SRL, conform  art. 235 alin. 1 din Legea 31/1990, republicată și modificată, urmată de radierea societății.
 
Conform hotărârii, repartizarea patrimoniului societății se va face către asociați proporțional cu participarea acestora la capitalul social.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3008 din data de 7 iulie 2023.
 
Despre Good Food Partener SRL
 
După cum se arată pe platforma termene.ro, consultată azi, 10 iulie 2023, societatea are sediul social pe strada Justiției nr. 20, Constanța, anul înființării este 2021 și obiectul de activitate este „restaurante”.
 
Compania are un punct de lucru temporar (31.12.2026) situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 26, Constanța.
 
Ion Cosma (cetățean originar din Medgidia) și Taco Salis SRL sunt asociații Good Food Partener SRL. Cei doi dețin câte 50% de procente din firmă, potrivit termene.ro.
 
Ion Cosma mai este prezent ca asociat și în: Friends World Sinc SRL, Cosmos Creativ SRL, Verde Viareggio SRL, C&S Consulting Saig SRL și C.I.A.N Business Progres SRL.
 
El figurează și ca administrator în Good Food Partener SRL, dar și în societățile menționate mai sus.
 
Alți administratori ai firmei Good Food Partener SRL sunt: Aslan Egevit și Mihai Perifan.
 
Aslan Egevit deține funcția și pentru: Plic Drive Franchising SRL, Evolution Business SRL, Sultan Gida SRL, Dolcissima Passione SRL, Taco Salis SRL și E-Apetit Restaurants SRL.
 
Mihai Perifan mai este administrator în: Perryland Farm SRL, Plic Drive Franchising SRL, Evolution Business SRL, Sultan Gida SRL, Dolcissima Passione SRL, Meraki Estate SRL și Taco Salis SRL.
 
Conform termene.ro, cifra de afaceri din anul 2021 a Good Food Partner a fost 449.510 lei, profitul a fost 30.647 de lei și media de angajați a fost 5.
 
Despre Taco Salis SRL
 
Conform termene.ro, Taco Salis SRL este pe piață din anul 1996, are sediul social în Medgidia, județul Constanța, pe strada Dezrobirii nr. 6 și are ca obiect de activitate „restaurante”.
 
Firma are două puncte de lucru temporare. Unul este situat pe strada Tineretului nr. 10C, Constanța și al doilea este pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, Constanța.
 
Asociații sunt: Aslan Egevit și Mihai Perifan.
 
Ei îndeplinesc și funcția de administratori.
 
Potrivit termene.ro, compania a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 2.540.620 de lei, un profit egal cu 438.672 de lei și o medie de 6 angajați.  
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Afaceri eoliene Constanța Muntmark dizolvă Monsson Manpower SRL, fostă Monsson Invest Group SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii