Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de comerț prin internet și-a pus bazele la Medgidia

ro

10 Jul, 2023 15:40 1310 Marime text

 foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet și-a pus bazele în Medgidia, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Export Store Online SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 14833/13.06.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 12.06.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Export Store Online SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Medgidia, Strada Poporului, judeţul Constanţa.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 479 - comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Express Buy Online Store SRL. Administrator este Rădulescu Ionuţ-Ciprian din București.
 
 
Despre Express Buy Online Store SRL
 
Potrivit platformei termene.ro., consumaltată la data de 07 iulie 2023, societatea a fost înființată la data de 12 octombrie 2021 și are o vechime de 20 de luni.
 
Express Buy Online Store SRL are sediul social pe Strada Poporului, Nr. 50 din Medgidia, județ Constanța și are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin interne.
 
Asociat și administrator este Rădulescu Ionuț-Ciprian. Numele acestuia mai apare și în firmele Digital Store Express SRL, Fast Delivery Market SRL, Mediastore System SRL,  Packeta Delivery Online SRL, Apolo Trade System SRL, Rapid Delivery Depot SRL, Team Leader Online SRL, New Folder Online SRL, 
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Un cetățean din Turcia și-a dechis firmă la Constanța. Iată cu ce se va ocupa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii