Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu rădăcini în Țările de Jos a închis două puncte de lucru din Constanța și Năvodari

ro

08 Sep, 2020 00:00 1494 Marime text
  • Halliburton Energy Services Romania SRL închide două puncte de lucru din Constanța și Năvodari
  • Firma și-a extins codurile CAEN
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată Hotărârea cu nr. 1 a societății Halliburton Energy Services Romania SRL.
Asociatul unic al firmei Halliburton Energy Services Romania SRL, persoana juridică Halliburton Affiliates LLC, societate organizată și funcționând conform legislației din Regatul Țărilor de Jos, cu sediul la Verrijn Stuartlaan, reprezentantă de Febiaz Reza Portier și Jacobus Henri Frederik Hettich, au decis mai multe aspecte legate de conducerea firmei.
Astfel, s-a luat decizia de a prelungi mandatul auditorului KPMG Audit SRL, cu sediul la București, reprezentantă de Răducu Bogdan Vlad Bălănescu pentru anul finalizat la 31 decembrie 2019
s-a aprobat extinderea obiectului secundar de activitate al Societății, cu următoarele coduri CAEN: 4651 – comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, 6209 – Alte activități de servicii privind tehnologia informației.
Au fost închise două puncte de lucru de la Năvodari, Port Midia, Dana 10-11 și de la Constanța, strada Caraiman 2, Oil Terminal.
A fost luat act de decizia demisiei de la 1 iulie 2020 a lui Davin Alexander Johnston din poziția de administrator al firmei. A fost aprobată numirea lui Waei Khairy Elsayed Mekkawy, cetățean egiptean, în calitate de administrator.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii