Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări în capitalul social al Renewable Independent Support Expertise SRL

ro

29 Feb, 2024 14:12 499 Marime text
  • Cristian Liviu s-a retras din societatea Renewable Independent Support Expertise SRL și a cesionat părțile sociale deţinute în cadrul societăţii către Alexandru Liţă, care devine astfel asociat unic.
  • Decizia au fost publicatî în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1017 din data de 28.02.2024.
 
Liviu Cristian şi Alexandru Liţă, asociaţi ai societăţii Renewable Independent Support Expertise SRL au aprobat unele decizii importante.
 
Astfel, Cristian Liviu s-a retras din societate și a cesionat, la  valoarea nominală de 10 lei/parte socială, cele 10 părți sociale deţinute în cadrul societăţii, în valoare totală de 100 lei, Alexandru Liţă, care devine astfel asociat unic.
 
Liviu Cristian a primit 100 lei de la Alexandru Liţă, reprezentând contravaloarea părţilor sociale cesionate. Ca urmare a cesionării, capitalul social, în valoare totală de 200 lei (20 părți sociale), cu valoare nominală de 10 lei, aparţine în totalitate lui Liţă Alexandru. Cristian Liviu s-a retars și din funcția de administartor.
 
Mandatul administratorului este pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline, de reprezentare şi administrare a societăţii.
 
Participarea la profit şi pierderi este de 100% pentru asociatul unic, Liţă Alexandru. Durata societăţii este nedeterminată. De asemenea, s-a schimbat sediul social în municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 108 A, Lot ½. O altă decizie se refera la schimbarea denumii firmei în Renewable Independent Support Expertise SRL.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1017 din data de 28.02.2024.
 

 
Despre Renewable Independent Support Expertise SRL

 
 
Înființată în anul 2020, firma se ocupă de comerțul cu autoturisme si autovehicule ușoare (sub 3,5 tone). În anul fiscal 2021, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 216.827 lei și o pierdere de 2.769 lei. Societatea nu și-a făcut public bilanțul pentru anul 2022.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Un cetațean ucrainean și-a făcut firmă la Constanța. Iată cu ce se va ocupa
 
O nouă firmă deschisă în portul Constanța. Iată cu ce se ocupă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii