Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie de crewing din Constanța a intrat în dizolvare. Despre cine este vorba și cine a luat decizia

ro

21 Apr, 2021 00:00 2440 Marime text
  • Decizia a fost luată în data de 15 martie 2021, în cadrul Adunării Generale a Asociaților.
  • Hotărârea a fost luată de cele două firme din Danemarca ce dețin acțiunile companiei Maersk Tankers Romania SRL din Constanța și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
  • În 2020, cu 0 salariați, firma a înregistrat o pierdere netă de 416.482 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 5.689.270 de lei.
Maersk Tankers Romania SRL intră în dizolvare! Hotărârea a fost luată de cele două firme din Danemarca ce dețin acțiunile companiei din Constanța și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.

Potrivit documentelor oficiale, decizia a fost luată în data de 15 martie 2021, în cadrul Adunării Generale a Asociaților Maers Tankers Romania.

La discuții au participat Eva Brigitte Bisgaard și Thomas Emig, membri ai Consiliului de Administrație al acționarului Maersk Tankers MR General Partner A/S, și, respectiv, Michael David Brennan și Kristin Helene Holth, membri ai CA pentru cel de-al doilea acționar, Maersk Tankers A/S.

Prima hotărâre adoptată în cadrul AGA prevede „dizolvarea și lichidarea simultană a societății“, asociații aprobând dizolvarea și lichidarea simultană, fără numire de lichidator.

Totodată, „asociații au decis asupra tuturor demersurilor necesare pentru ca toate debitele societății, respectiv toate obligații societății față de bugetul de stat și/sau terțe persoane să fi fost plătite anterior finalizării procedurii de dizolvare și lichidare voluntară“.

În cadrul aceleiași ședințe, s-a decis acordarea mai multor împuterniciri către diferite persoane, pentru a putea duce la îndeplinire decizia privind dizolvarea și lichidarea firmei.

Acestea sunt Anette Ryde, Mihai Laurențiu Coadă, Mădălina Aniela Perțe și Andreea Alexandra Liviță.


Ce spune Registrul Comerțului

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 20 aprilie 2021, firma Maersk Tankers Romania SRL a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, la numărul 175.

Capitalul social subscris este de 20.000 de lei, integral vărsat, iar acționarul majoritar, cu 99%, este Maersk Tankers A/S, din Danemarca, în timp ce 1% revine asociatului Maersk Tankers MR General Partner A/S.

Administrator este Nicolae George Frâncu.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de „activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă“.

În anul 2018, cu 20 de salariați, compania a avut un profit net de 358.163 de lei și o cifră de afaceri netă de 3.701.587 de lei

În 2019, cu 21 de salariați, profitul net a fost de 712.155 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 4.404.991 de lei.

În 2020, cu 0 salariați, firma a înregistrat o pierdere netă de 416.482 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 5.689.270 de lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

ZIUA LIVE. Navigatorii români și criza Coronavirus. Despre vaccinare și drepturile personalului navigant
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii