Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anexe ale unei locuințe, în Hunedoara, făcute scrum. O persoană a făcut atac de panică

ro

26 Dec, 2023 15:04 740 Marime text
Foto cu rol ilustrativ


 
  • Patru anexe din lemn ale unei locuinţe din comuna Ghelari au fost distruse într-un incendiu puternic izbucnit marţi dimineaţa, pompierii militari din municipiul Hunedoara reuşind să stingă focul după aproape două ore de intervenţie, potrivit Agerpres.

O persoană, care a ieşit singură din casă, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut un atac de panică.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, formate din 14 pompieri militari, incendiul se manifesta generalizat la acoperişurile a patru anexe gospodăreşti, cu posibilitate de propagare atât la casa din curtea gospodăriei, cât şi la cele aflate în imediata vecinătate. În urma acţiunii operative a pompierilor, flăcările nu au afectat casele de locuit. Din fericire, nu au fost victime", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.


În urma incendiului au ars cele patru anexe gospodăreşti din structură de lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, în interiorul uneia dintre ele fiind depozitat material lemnos. Totodată, au fost distruse de flăcări şi două autoturisme care se aflau în interiorul unei alte anexe.

După intervenţia pentru stingerea flăcărilor, misiunea pompierilor a continuat pentru înlăturarea elementelor negative rezultate în urma incendiului.

Conform primelor investigaţii ale pompierilor militari, incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit la instalaţia de alimentare cu energie electrică.

Citește și
Trei minore au ajuns la spital, după ce au fost spălate pe cap cu soluție împotriva păduchilor. Cea mai mică dintre ele este în stare gravă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii