Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O benzinărie din Constanţa veche de aproape 40 de ani va fi desfiinţată (document)

ro

20 Dec, 2018 00:00 2830 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus un memoriu de prezentare de către Andrei Manza, pentru desfiinţare construcţii existente C3 - rezervor benzină şi C4 - pompă benzină.
 
Amplasamentul pe care se propune desfiinţarea obiectivelor prevăzute în proiect este situat în intravilanul municipiului Constanţa, într-o zonă destinată atât locuirii, cât şi serviciilor. Terenul are suprafaţa totală de 236 mp, fiind situat pe strada Eliberării nr. 2H, lot 2. Terenul este proprietate a lui Andrei şi a Olgăi Manza.
 
În prezent, pe amplasamentul propus spre demolare există două construcţii - rezervorul de benzină C3 şi pompa de benzină C4, aflate în stare avansată de degradare, componente ale unei benzinării realizate în anul 1980 şi nefuncţională de 15 ani. Proprietarul terenului doreşte, prin proiectul său, dezafectarea construcţiilor de pe teren şi eliberarea incintei, pentru obţinerea unui teren liber.
 
Rezervorul de benzină, care ocupă o suprafaţă de 31 mp, este tip îngropat, amplasat într-o cuvă de beton armat, având o capacitate de cca 20 mc, şi este realizat din metal, aşezat în cuva de beton pe un strat de nisip şi acoperit cu umplutură de pământ compactat. Pompa benzină C4 ocupă o suprafaţă de 4 mp şi este aşezată pe o placă din beton armat şi pe o fundaţie din beton simplu. Pompa este protejată de o structură metalică formată dintr-o copertină metalică susţinută de doi stâlpi.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii