Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O aventură romantică le înfierbântă, astăzi, imaginaţia Leilor

ro

08 Jul, 2011 00:00 2325 Marime text
2.jpgBERBEC

Oricât de mare este tentaţia de a se război astăzi cu toţi „inamicii" reali şi imaginari, Berbecii ar trebui să se abţină. Mai degrabă, îşi canalizează energia spre problemele concrete pe care le au de rezolvat şi pe care le-au tot amânat. Nativii care au de gând să facă o achiziţie importantă zilele astea ar trebui să o amâne - există riscul fie să plătească mai mult decât face sau chiar să fie păcăliţi!

TAUR

Taurii ar putea primi astăzi o ofertă foarte avantajoasă sau cineva din anturajul lor îşi îndeplineşte o promisiune, cel mai probabil legată de bani. Asta le va da nativilor un motiv să-şi mai descreţească fruntea. Din păcate însă, în familie ar putea apărea nişte discuţii în contradictoriu care vor tensiona atmosfera. Dacă nu vor ca situaţia să degenereze într-un scandal, este cazul ca Taurii să fie dispuşi la compromisuri.

GEMENI

Gemenii încep ziua cu dreptul! Sunt bine dispuşi, încrezători în forţele proprii şi gata de acţiune. Totuşi, nu ar strica să fie ceva mai atenţi la bani. Tentaţia de a-i cheltui pe toate nimicurile este mare, iar asta ar putea aduce, pe lângă gaura din buget şi nişte certuri cu partenerul de viaţă. Spre seară, primesc un telefon sau un mail de la un prieten pe care nu l-au mai văzut de ceva vreme.

RAC

Racii care au astăzi de semnat nişte documente, contracte, sau sunt implicaţi într-un conflict ce are şi implicaţii juridice, ar trebui să fie extrem de prudenţi. Există riscul să apară nişte complicaţii - situaţia fie stagnează, fie ia o întorsătură dezavantajoasă pentru nativi. Dacă nu există nicio modalitate de amânare, singura soluţie este să nu se piardă cu firea, indiferent de ce se întâmplă.

LEU

O aventură romantică, ieşită din tipare, le înfierbântă imaginaţia Leilor astăzi. Nativii sunt gata să lase prudenţa şi orgoliul de o parte şi să se avânte în necunoscut. Unde va duce această iubire misterioasă, este greu de spus, cert este însă că i-a pus pe jar. În ceea ce priveşte celelalte aspecte ale vieţii, se anunţă o zi destul de calmă, fără evenimente majore.

FECIOARA

Pe Fecioare le încearcă un sentiment de frustrare, căci eforturile depuse la serviciu nu se vor concretiza atât de repede pe cât ar dori. Din nou, este nevoie de răbdare! Spre seară, află o bârfă picantă despre o persoană din cercul lor de prieteni. Ar face bine să nu o spună mai departe, cel puţin, nu acum.

BALANŢA

Capriciile partenerului de cuplu le dau serios de furcă Balanţelor astăzi. Nativii au două opţiuni: închid ochii, din nou, sau iau măsuri drastice. Cea de-a doua variantă devine cu atât mai tentantă cu cât celălalt are pretenţii mai absurde. Ceva veşti bune apar în ceea ce priveşte bugetul familiei - vin nişte bani, chiar la momentul potrivit!

SCORPION

Scorpionii sunt cam irascibili astăzi, şi sunt tentaţi să se certe cu toată lumea şi să ia decizii pripite. Înainte de a anunţa că îşi dau demisia sau că îşi urăsc partenerul de viaţă, ar trebui să analizeze puţin situaţia la rece. O să constate că ei sunt cei care au cel mai mult de pierdut. Cea mai bună atitudine este să nu răspundă provocărilor.

SĂGETĂTOR

Idealismul nu-i va duce pe Săgetători atât de departe pe cât îşi doresc, astăzi. Munca susţinută şi o viziune realistă asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lor, în schimb, sunt cheile succesului pe termen lung. Este adevărat, asta sună destul de plictisitor şi restrictiv pentru cei mai mulţi dintre Arcaşi. O soluţie ar fi să se concentreze pe găsirea unei noi metode, mai rapide, de rezolvare a problemelor.

CAPRICORN

Capricornii ar putea primi titlul de „experţi în eficienţă" astăzi. Atenţia lor la detalii şi simţul lor practic funcţionează la cote maxime. Ei sunt persoanele care nu doar că vor descoperi de ce nu merg lucrurile aşa cum trebuie, dar vor şi oferi soluţii concrete pentru a îmbunătăţi activitatea din firmă. Pe lângă laudele şefilor, ar putea să se aştepte şi la o primă în viitorul apropiat!

VĂRSĂTOR

Nişte critici venite din partea şefilor îi readuc brusc cu picioarele pe pământ pe Vărsători. Este adevărat că, în ultima vreme, nativii s-au pierdut într-o lume a lor, care are puţine legături cu rutina zilnică. În schimb, în iubire le merge cum nu se poate mai bine. Ar putea să se aştepte chiar la o declaraţie de dragoste surprinzătoare!

PEŞTI

Ziua de astăzi este excelentă pentru Peştii care au legături cu domeniul artistic. Au foarte multă inspiraţie, iar ideile lor îi fascinează pe ceilalţi. Din păcate, acest lucru nu este valabil şi pentru nativii care sunt, spre exemplu, contabili. Visatul cu ochii deschişi nu va face decât să le dea peste cap calculele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii