Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O ambarcatiune s-a rasturnat la Class One Romanian Grand Prix

ro

29 Aug, 2009 21:48 2170 Marime text

class_one.jpgO ambarcaţiune s-a răsturnat sâmbătă, în timpul competiţiei nautice de mare viteză Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix, care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni pe Lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia.
Directorul firmei organizatoare a manifestării sportive, Ionuţ Barbu, a declarat că echipajul ambarcaţiunii este în afara oricărui pericol.
'Oamenii au fost aduşi la mal, sunt OK, nimeni nu a fost rănit', a precizat reprezentantul firmei Power Marine.
Potrivit acestuia, s-a răsturnat barca Maritimo 11, condusă de un echipaj al Australiei, ţară care mai are o ambarcaţiune în competiţie.
'Î|n prezent, barca răsturnată este tractată la mal', a afirmat Ionuţ Barbu, fără a putea preciza dacă echipajul va fi sau nu scos din concurs.
A treia ediţie a Class One World Powerboat Campionship - Romanian Grand Prix se desfăşoară în staţiunea Mamaia, duminică la ora 15,00 urmând a se da startul celei de a doua curse a competiţiei. La concurs participă 11 echipaje din patru ţări.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eduard 30 Aug, 2009 14:23 Se intampla si in alte ape... Vezi, accidentul suferit de seic, care, de altfel, nu a mai fost prezent in competitia de anul acesta din Mamaia...
  • cok 29 Aug, 2009 23:43 doar pe apele din romania se poate intampla asa ceva:)))