Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:29 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica cumpără servicii de telefonie satelit pentru situații de urgență (document)

ro

27 Jun, 2020 00:00 717 Marime text
  • Societatea Națională Nuclearelectrica SA anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind servicii de telefonie satelit pentru situatii de urgență.


Societatea Nationala Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru a încheia un contract de furnizare servicii de telefonie satelit pentru situații de urgență.


Valoarea estimată a contractului este de 55.728 lei.
 

Descrierea contractului

Prevederile caietului de sarcini se referă la abonamente voce și trafic voce (5 minute lunar pentru fiecare telefon), pentru 8 telefoane satelit dedicate răspunsului la urgență.

Conditii referitoare la contract:

48 luni de la semnarea contractului de către ambele părți, dar nu mai devreme de data de 01 August 2020.

Conditii de participare:

Oferta va conține propunere tehnică și propunere financiară. Propunerea tehnică va face referire la toate cerințele și precizările din caietul de sarcini anexat. Propunerea financiară va conține preț pentru servicii de telefonie prin satelit-abonament lunar voce; preț trafic voce; valoarea totală a ofertei (fără TVA), modalități si conditii de plata. Oferta va fi însoțită de următoarele documente: copie certificat constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC); declarații privind neîncadrarea in prevederile art.72,73,177 si 180 din Legea 99/2016 (modele anexate). Nu se acceptă oferte alternative/parțiale. Valabilitate ofertă: 90 zile de la data depunerii ofertei.

Criterii de atribuire:
Prețul cel mai scazut

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.07.2020, ora 15.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

Nuclearelectrica cumpără servicii de imprimare, întreținere și reparații de echipamente periferice de imprimare (document)

OFERTĂ DE VÂNZARE ACTIVE


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii