Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ninja in ovaz

ro

08 Jun, 2002 00:00 1249 Marime text

Pentru ca i-au calcat cultura, un satean din Sinoe i-a batut crunt pe doi ciobani

Doi ciobani au fost batuti in Sinoe pentru ca au intrat cu animalele in cultura unui satean * Romeo Serban i-a asteptat pe cei doi ascuns in ovaz si i-a luat la bataie * El l-a lasat pe Tibuleac intr-o balta de sange, dupa ce l-a batut cu un par si cu o sabie ninja * Victima va sta in spital doua luni, iar agresorul la inchisoare, intre doi si sapte ani

Un barbat a fost taiat cu o sabie ninja, iar un altul a fost batut mar, dupa ce au intrat cu oile intr-o cultura de ovaz.

Constantin Tibuleac, de 52 de ani, din comuna Frumusica, judetul Botosani, si Tudor Pau, in varsta de 35 de ani, din Mihail Kogalniceanu, judetul Tulcea, au fost batuti, in noaptea zilei de 6 iunie, de Romeo Serban. Cei doi erau angajati ciobani la Ionut Parlog din Sinoe si obisnuiau sa mai pasca oile pe terenurile altora. In seara zilei de joi, ei au intrat cu animalele in ovazul lui Serban. Nu era pentru prima data cand cei doi ciobani duceau oile acolo. Serban fusese anuntat de paznicii lui si s-a hotarat sa ii pandeasca in lan. Atunci cand Tibuleac si Pau s-au apropiat destul de mult, Serban, care era insotit de concubina sa, a sarit la bataie. In acest punct, declaratiile celor doua parti sunt contradictorii. Tibuleac spune ca Serban l-a lovit de cateva ori pe Pau, iar dupa ce acesta a fugit, a inceput sa il loveasca pe el cu o bata, iar apoi cu o "sabie ninja". "Mi-a dat in cap si la coaste si m-a taiat cu sabia la mana si la picior", a declarat Tibuleac. Serban este de alta parere: "Eu le-am spus sa plece si eu au sarit la mine si m-au lovit cu parul. Dupa aceea le-am luat bata si i-am batut cu ea. Apoi am dat si cu sabia". Atunci cand a fost intrebat de unde are sabia, el a spus ca nu este a lui, ci a unei cunostinte care a lasat-o, in urma cu mai mult timp, la el. Dupa ce l-a abandonat pe Tibuleac intr-o balta de sange, Serban a condus animalele, peste 200 de oi, spre gospodaria lui. El a declarat ca nu a intentionat sa le fure, ci ca il astepta pe proprietarul lor, ca sa ii demonstreze ca ciobanii i-au calcat cultura de ovaz. Lucrul s-a intamplat intocmai, caci Ionut Parlog a mers si si-a recuperat animalele. Parlog a anuntat Politia Mihai Viteazu si Salvarea. Tibuleac a ajuns la Spitalul Judetean Constanta in jurul orei 2.00 si a intrat direct in operatie. Angajatii Ambulantei au fost nevoiti sa ii taie hainele ca sa il poata urca in masina, pentru ca era plin de sange. Ciobanul are diagnosticul traumatism cranio-cervical si toraco-pulmonar, doua coaste fracturate si ligamente de la piciorul si bratul stang taiate si se pare ca va sta in spital doua luni. Batausul este cercetat pentru vatamare corporala grava si risca o pedeapsa intre doi si sapte ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii