Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Nemirschi si numerologia - tusea si junghiul

ro

11 Feb, 2010 03:39 2421 Marime text

cap_1.jpgData naşterii 09 martie 1959

CIFRA DESTINULUI 9 din 3 şi 6

Sensibil şi paşnic, Nicolae Nemirschi fost viceprimar al municipiului Constanţa, fost ministru al mediului, în acest an îşi va asuma din plin responsabilitatea faptelor sale. Nu va fugi, nu se va ascunde, va da piept cu problemele, cu provocările. Cu o cifră a destinului 9 din 3 şi 6, un Filantrop în care convieţuiesc un sociabil şi un fermecător, Nemirschi este când înţelept, când risipitor, când sâcâitor şi capricios. Va fi întotdeauna grijuliu, corect, sociabil, pasional şi spiritual, aventuros, romantic, înţelegător. Nu pierde timpul cu te miri ce ori cu oricine. Se plictiseşte repede. Preferă viaţă agitată, tumultoasă. Îi place să se zdruncine, pare dependent de emoţiile puternice, uneori pare să îşi joace însăşi viaţa la ruletă. Captivant, elevat, senzual când se porneşte a vorbi te hipnotizează, te câştigă. Oricum nu îl mai poţi opri. Are umor, are har, este un excelent povestitor.

Poţi avea ghinionul să-l găseşti în pasă proastă.

Atunci vei descoperi un Nemirschi dominator, critic, egoist, chiţibuşar, deprimat, indiferent. Se enervează iute. Nu este uşor de suportat când are o criză de nervi. Mai bine fă stânga-mprejur şi te du! Trăsătura de caracter predominantă este bunătatea. Cifra destinului său este 9, cifra zilei de naştere tot 9. Talentele sale sunt multe şi nebănuite. Emoţiile pe care le încearcă sunt puternice, sensibilitatea poate părea uşor exagerată. Nu joacă teatru. Aşa simte el. Sofisticat şi flexibil este un norocos. Banii nu vor fi neapărat o problemă. Îi plac secretele, îi place printre elite, îi place viaţa uşoară, veselia. Iubeşte viaţa, este neastâmpărat, uneori gelos, nu-i place singurătatea. Opiniile celorlalţi nu contează. Nu suportă minciuna. Întotdeauna va aprecia un adevăr crunt. Acordă familiei importanţa cuvenită, bun pedagog, uneori curiozitatea sa deranjează. Este convins că sfaturile sale sunt vitale. Se consumă intens. Linia hotărârii din numerograma zilei de naştere ne arată că orice începe, duce până la capăt. Nu priveşte înapoi, nu mai contează ce va urma.

nicolae_nemirschi_02.jpgCei trei de 9 ne dezvăluie o minte ageră.

Lipsa cifrei 8 faptul că vede pădurea în toată splendoarea ei fără să vadă copacii. Mulţi îşi închipuie că este adaptabil şi uşor prefăcut. Cifra consoanelor 5. Doar comportamentul său este aşa. Nu suportă mincinoşii. Dacă însă este nevoie se poate descurca indiferent de situaţie, mimând cu uşurinţă, evitând să spună lucruri neadevărate. Comportamentul îi va fi impecabil indiferent de situaţie. Practic, serios, va da de înţeles că totul este bine calculat îţi întinde doar dacă va şti că meriţi, că eşti de încredere, că îi este de folos. Nemirschi are o moştenire 8. Numele de familie îl ajută şi-l îndeamnă să ţină garda sus, să lupte, să nu se lase călcat în picioare, să preţuiască puterea banilor. Apare conflictul când, e musai a lua în considerare latura practică a vieţii. Planificarea viitorului poate deveni o tară a sa. Poate visa prea mult negând realitatea. Nu-i place, urăşte să facă zilnic aceleaşi plictisitoare treburi. Răbdarea şi tenacitatea îl părăsesc adesea. Cifra de tensiune 4. Cu toate acestea viaţa sa va purta amprenta talentului de a construi doar pe tern solid, darului de a fi practic, dincolo de darul de a fi artist şi idealist este un tip practic, care se va gândi, va lua în calcul propria stabilitate care, poate fi de imagine, financiară... Progresul său va fi constant dar sigur, cifra energetică 4.

Când este strâns în corzi, când nori negri se adună şi crivăţul l-a încolţit, izolarea reprezintă leacul potrivit.

Discutând el cu sine, cercetându-şi sufletul atent, va deschide sipetul cu reguli de aur de aplicat în momente dificile.

Între 27 şi 54 ani, adică între 1986 şi 2013 viaţa îi va scoate în cale suficient de multe situaţii dificile. Va iubi cu putere va suferi crâncen, va pleca brusc de lângă prieteni, se va scutura de tot ceea ce i se va părea perimat, inutil, nefolositor - vibraţie 9. O provocare 3 nu-i va da voie să se bucure de realizările sale.

Anul 2010 nu va fi neapărat unul extraordinar dar nici foarte greu.

Se va simţi capabil să reziste, va şti să dea răspunsurile potrivite, va găsi tăria să lupte, să care povara grijilor. Luni dificile martie şi decembrie. În februarie, găseşte de cuviinţă a se lupta pentru el şi pentru ceea ce el consideră drept. În martie se satură şi renunţă, se burzuluieşte, pleacă. În aprilie găseşte portiţa şi păşeşte pe o cărare. Mai este o lună bună pentru negocieri şi rezolvări. Iunie aduce călătorii, întruniri discrete, risc, nervi, noroc, dureri de cap, eventual crize cardiace. În august apare o şansă. În octombrie se izolează, pune în balanţă reuşite şi eşecuri. În noiembrie ar putea face investiţii, ar putea avea noroc în afaceri.

P.S. Nici un secret pentru cei din Constanţa că se potriveşte foarte bine cu Radu Mazăre, tot un 9 din 3 şi 6. Parcă sunt fraţi.

Milena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii