Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă „Vaccinarea anti-COVID va începe pe 27 decembrie în România”

ro

21 Dec, 2020 11:48 1161 Marime text
  • Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni, că autorităţile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID în România începând cu data de 27 decembrie.

Vaccinarea anti-COVID va începe pe 27 decembrie în România, a anunţat premierul interimar Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă a lansat şi un nou apel către români de Crăciun să respecte regulile de distanţare şi protecţie pentru a limita răspândirea COVID-19.

„Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Şi, folosesc acest prilej, pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a declarat Nicolae Ciucă, prezent la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgenţă ‘Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.


Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din ţară de linia I destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii