Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă „Sprijinul lui Olaf Scholz, confirmare importantă a partenerilor germani a pregătirii României de a se alătura Schengen”

ro

29 Aug, 2022 15:32 1019 Marime text
aderare la Spaţiul Schengen, foto: Facebook/ Guvernul României Cancelarul Germaniei afirmă că România îndeplinește criteriile de aderare la Spaţiul Schengen.

Printr-un anunț pe Twitter, Ciucă a transmis că  este vorba despre o confirmare importantă din partea partenerilor germani a pregătirii României de a se alătura Schengen, în beneficiul întregii Uniuni Europene. 

"Salut sprijinul cancelarului german Olaf Scholz pentru ca România să devină membru cu drepturi depline al spaţiului Schengen. Confirmare importantă din partea partenerilor germani a pregătirii României de a se alătura Schengen, în beneficiul întregii Uniuni Europene", a transmis Ciucă pe Twitter.


Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Mulțumesc Germaniei pentru sprijinul constant acordat României de a adera la Spațiul Schengen, important obiectiv național încă de la momentul aderării țării noastre la UE.

România a gestionat cu responsabilitate granița externă a Uniunii, demonstrând constant că poate proteja cu succes teritoriul Uniunii și cetățenii săi, în linie cu standardele Schengen.

Cetățenii români merită să se bucure de aderarea la Spațiul Schengen și flexibilitatea suplimentară în termeni de liberă circulație a bunurilor și persoanelor. Exporturile românești ar putea cunoaște un impuls semnificativ, iar cozile la trecerea frontierei în Spațiul Schengen ar putea rămâne doar amintire.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii