Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă la întîlnirea cu Organizația de Femei a PNL „Nu doar o dată am făcut public angajamentul meu de a promova mai multe femei pe listele locale și parlamentare“ (GALERIE FOTO)

ro

10 Sep, 2022 15:39 1205 Marime text
Întîlnire cu Organizația de Femei a PNL. Foto: Facebook/Nicolae CiucăPremierul Nicolae Ciucă, președinte al PNL a participat la întâlnirea cu organizațiile de tineret și femei ale PNL, în cadrul Școlilor de Vară ce au avut loc în județul Constanța. 

Nicolae Ciucă a precizat în cadrul întâlnirii cu organizația de femei a PNL că în România, femeile reprezintă mai mult de 50% din populația țării, însă, în Parlament, reprezentarea acestora este de mai puțin de 20%.

„Sunt un susținător al cotelor de gen în politică și nu doar o dată am făcut public angajamentul meu de a promova mai multe femei pe listele locale și parlamentare. Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească.
Am transmis toate aceste lucruri, astăzi, la școala de vară a femeilor liberale și le-am asigurat de tot sprijinul meu și al Partidului Național Liberal pentru echilibrarea sistemului politic românesc și nu numai. Noi, liberalii, trebuie să le oferim tuturor românilor, indiferent de gen, regiune, statut social sau economic, toate oportunitățile pentru a se dezvolta așa cum își doresc, așa cum merită!“ - a precizat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii