Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Netopia Holding SRL, firmă nouă înființată de un constănțean. Detalii

ro

08 Dec, 2020 18:33 1982 Marime text
  • Firma are sediul social în București.
  • Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Netopia Holding SRL și o are ca fondator pe Eram Claudiu Antonio. 
O nouă societate ce se ocupă cu activități ale direcțiilor (centralelor), birouri administrative centralizate, și-a pus bazele, în luna octombrie, în București.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Netopia Holding SRL și o are ca fondator pe Eram Claudiu Antonio și va fi administrată tot de cel mai sus numit.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al Rezoluției nr. 136077/28.10.2020 a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat se arată că, în baza cererii din 30 septembrie 2020 și a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Netopia Holding SRL .

Firma are sediul social în București.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de „activități ale direcțiilor (centralelor), birouri administrative centralizate “, iar activitatea principală este constituită de „activități ale direcțiilor (centralelor), birouri administrative centralizate“.

Firma nou-înființată are un capital social de 200 de lei, integral vărsat.

Membrul fondator, așa cum am precizat anterior, Eram Claudiu Antonio, cu domiciliul în Constanța. Administrator este Eram Claudiu Antonio.

Durata de funcționare a societății este nelimitată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii