Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nereguli în două societăți comerciale! Ce au constatat polițiștii la Constanța și Năvodari

ro

10 Jun, 2023 15:58 1221 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni! 

În perioada mai – iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la 2 societăți comerciale din municipiul Constanța și orașul Năvodari., informează IPJ Constanța. 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 2 infracțiuni de reținerea și neplata, încasarea și neplata, în cel mult 60 de zile de la termenul de scadență prevăzut de lege, a impozitelor și/sau contribuțiilor cu reținere la sursă, constând în aceea că, în perioada martie – octombrie 2022, agenții economici în cauză au reținut și nu au plătit, la bugetul general consolidat al statului, suma de aproximativ 160.000 de lei, reprezentând impozit pe salarii, impozit dividende, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate., a mai punctat sursa citată. 


Acțiune pentru combaterea cerșetoriei

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru combaterea cerșetoriei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 1.000 de lei.


Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Compartimentul Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.


Acțiune pentru verificarea respectării reglementărilor legale cu privire la executarea lucrărilor în zona drumului public

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării reglementărilor legale cu privire la executarea lucrărilor în zona drumului public.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 1 sancțiune contravențională, în valoare de 14.500 de lei.


Acțiune pentru combaterea faptelor de prostituție, proxenetism și ultraj contra bunelor moravuri, în municipiul Mangalia și pe D.N. 39

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Investigații Criminale au desfășurat o acțiune pentru combaterea faptelor de prostituție, proxenetism și ultraj contra bunelor moravuri, în municipiul Mangalia și pe D.N. 39.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare de 1.000 de lei.Acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în cartierele Palas, Coiciu și Brătianu

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în cartierele Palas, Coiciu și Brătianu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei, dintre care 5 la H.C.L.M. 77/2021, 4 la Legea 92/2007, 3 la Legea 61/1991 și 1 la O.U.G. 97/2005.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.Acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003 și prevenirea furturilor din societăți comerciale

La data de 9 spre 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003 și prevenirea furturilor din societăți comerciale, dar și pentru prevenirea traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, dintre care 19 la Legea 61/1991 și 1 la H.G. 301/2012.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța.


Citește și: Polițiștii locali, prezenți în mai multe zone din Constanța. Au aplicat amenzi (FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii