Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Ministrul Dezvoltării vine mâine la Cazinoul din Constanța! Ce spune Prefectura Constanța

ro

18 Aug, 2022 08:31 1684 Marime text
Ministrul Cseke Attila, la prima vizită la Cazinoul Constanța

UPDATE:

Prefectura Constanța a confirmat vizita de mâine a ministrului Dezvoltării la Cazino.

Iată ce spun reprezentanții Instituției Prefectului Județul Constanța:

Vineri, 19 august 2022, la ora 10:00, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, va fi prezent la Constanța, unde va vizita șantierul Cazinoului cu ocazia finalizării lucrărilor la fațada de nord a clădirii și a turnurilor cu berbeci, unde vor fi înlăturate elementele de protecție, fațada clădirii fiind astfel vizibilă publicului larg.
După vizită, ministrul va da declarații reprezentanților presei.
Totodată, ministrul Dezvoltării se va deplasa, la ora 11.00, și la Sala Polivalentă Constanța, din zona "Badea Cârțan" (bd. Aurel Vlaicu nr. 254, zona Badea Cartan, mun. Constanța).

Știrea inițială:

Vizită de seamă la Cazinoul din Constanța!

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, dar și conducerea Companiei Naționale de Investiții vor fi prezenți mâine, 19 august 2022, la Cazinoul din Constanța, informează surse neoficiale.

Autoritățile centrale vin pentru a fi prezente la dezvelirea fațadelor Cazinoului, unde lucrările de reabilitare și consolidare a monumentului național
au înaintat constant de la deschiderea acestora.

Aceasta urmează să fie cea de-a doua vizită a ministrului Cseke Attila la Cazinou, prima fiind în la sfârșitul lunii ianuarie 2021, când s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor și de modul de desfășurare a acestora. La momentul respectiv, ministrul a luat la cunoștinți de starea avansată de degradare a structurii Cazinoului.

De asemenea, Cazinoul a fost vizitat, în iulie 2020, și de fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, alături de prim-ministrul de atunci Ludovic Orban.

Amintim, licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare, consolidare și restaurare a Cazinoului din Constanța a fost câștigată de asocierea Aedificia Carpați SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL & Tehnoinstal SRL.

Ministrul Cseke Attila va fi prezent la Cazinou mâine, 19 august 2022, începând cu ora 10.00, potrivit acelorași surse neoficiale.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii