Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Național Cotroceni lansează concursul de design „Centenar Creativ”, ediția a doua. Până la ce dată se fac înscrierile

ro

12 Jul, 2022 12:02 963 Marime text

concursul de design „Centenar Creativ”Muzeul Național Cotroceni și The Institute lansează concursul de design „Centenar Creativ”, ediția a doua, o competiție dedicată aniversării a 100 de ani de la încoronarea Suveranilor României Mari la Alba Iulia (15 octombrie 1922).

Proiectul încurajează colaborarea dintre instituţiile muzeale şi reprezentanții industriilor creative, oferind posibilitatea artiștilor să intre în dialog cu instituțiile culturale și să aducă o perspectivă nouă asupra modalităților de comunicare și de promovare a patrimoniului.

În cadrul acestei competiții, Muzeul Național Cotroceni va pune la dispoziția concurenților o selecție de elemente relevante pentru Centenarul Încoronării, invitând artiștii să se inspire din acestea și să creeze produse reprezentative pentru istoria noastră.

Participanții se pot înscrie în concurs până la data de 25 august 2022, online, pe pagina dedicată de pe www.muzeulcotroceni.ro. Jurizarea se va face până pe data de 6 septembrie, iar pe data de 7 septembrie vor fi anunțați câștigătorii celor 4 premii în valoare de 10.000 de lei fiecare.

Mai multe detalii găsiți în Regulamentul concursului și în Brieful publicate pe site-ul muzeului, www.muzeulcotroceni.ro, la secțiunea Proiecte culturale/Proiecte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii