Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Naţional al Marinei Române cumpără servicii de traducere (document)

ro

06 Oct, 2018 00:00 1783 Marime text
Muzeul Naţional al Marinei Române organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract ce are ca obiect achiziţia de servicii de traducere, înregistrare şi scriere a aparatelor audioghid.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 10 octombrie 2018, iar valoarea estimată a achiziţiei este de 19.500 de lei.
 
Serviciul vizat este traducerea autorizată din limba română, în patru limbi - engleză, franceză, germani şi rusă -, a broşurii de ghidaj a Muzeului Naţional al Marinei Române, fiind vorba de aproximativ 25 de pagini, în format Times New Roman, corp 12.
 
De asemenea, se doreşte înregistrarea în studio în limbile română, engleză, franceză, germană şi rusă, cu accent nativ pentru limbile străine, cu voiceover actor profesionist, de preferat voce masculină, tip naraţie, aproximativ 25 de pagini. Se doreşte şi scrierea înregistrărilor pe suportul audioghidurilor.
 
Ghidajul audio pregătit pentru scriere pe audioghid va fi structurat în 24 de fişiere, conform broşurii, ce conţine materialul de prezentare pentru 24 de săli, numerotate de la 0 la 23.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii