Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:44 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Musset Lounge amenajează un sector de plajă din Mamaia

ro

15 Jun, 2017 00:00 2668 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a solicitat şi a obţinut, pe data de 12 iunie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 689, pentru SC Musset Lounge SRL. Potrivit documentului, societatea va amenaja o plajă turistică în Mamaia, sector V, subsector 4. Valabilitatea autorizaţiei de construire este de 12 luni.

Cine administrează SC Musset Lounge SRL

Cu sediul social declarat în satul Postăvari, comuna Frumuşani (judeţul Călăraşi), SC Musset Lounge SRL a fost înfiinţată la 26 aprilie 2016, cu două zile înainte de data-limită de depunere a ofertelor pentru o licitaţie organizată la ABADL în 29 aprilie 2160, când a şi câştigat sectorul de plajă din staţiunea Mamaia. Firma este deţinută de asociatul unic Carmen Alina Bănică, născută pe 22 februarie 1981, în Bacău. Tot ea este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“. Societatea are un capital integral vărsat în valoare de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale. Menţionăm faptul că, iniţial, această societate comercială a funcţionat în Bucureşti, pe 25 iulie 2016 ea fiind radiată, iar sediul social mutat la actuala adresă.
 
Reamintim că anul trecut, pe 29 aprilie, contractul pentru plaja din dreptul hotelului Mamaia, cea mai vânată zonă de pe litoral şi pentru care s-a purtat cea mai mare bătălie, a fost atribuit de ABADL firmei Musset Lounge SRL. Deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului V de plajă din Mamaia, subsector 4, a avut loc la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral. Anunţul de participare la licitaţie a trezit interesul a 11 ofertanţi: Semetrixe Impex SRL, Volver A Empesar SRL, Exponential SRL, Medisafe Distribution SRL, Cafe Aris&Issa SRL, Luv International SRL, Anioss Club SRL, Musset Lounge SRL, Ivati Carusel SRL şi Nova Event Impex SRL.
 
În cele din urmă, în fruntea celor nouă agenţi economici, cu 53,50 de puncte, s-a clasat Musset Lounge SRL, firmă care, cu 20 de puncte, şi-a adjudecat şi subsectorul 5 de plajă, sector Năvodari III, zona 2. Comisia de evaluare a desemnat societatea Musset Lounge SRL câştigătoarea licitaţiei din considerentul că a avut „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“ şi i-a atribuit contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia V, subsector 4.

Ti-a placut articolul?

Comentarii