Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muniție descoperită de polițiști! (VIDEO)

ro

14 Jul, 2023 08:10 935 Marime text


La data de 13 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov au efectuat verificări la sediul unei instituții din orașul Voluntari, cu privire la modul de păstrare și gestionare al armelor și munițiilor.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit într-o încăpere 1.283 de cartușe, dintre care 391 de cartușe de vânătoare cu alice (calibru 12), 189 de cartușe de vânătoare cu alice (calibru 16), 635 de cartușe de vânătoare cu glonț (calibru 6.5×57) și 68 de cartușe de vânătoare cu glonț (calibru 3×57R)., transmite Inspectoratul General al Poliției Române prin intermediul unui comunicat oficial. 

Muniția descoperită a fost ridicată și indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov au deschis un dosar de cercetare penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție., a mai punctat sursa citată. 
 


Citește și: Arme și cartușe, descoperite de polițiști pe un câmp. Cui ar aparține (GALERIE FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii