Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea așteaptă oferte pentru repararea pistei de atletism de pe stadionul „Gheorghe Hagi”

ro

28 Aug, 2019 00:00 1380 Marime text

Primăria Constanţa consultă piața privind solicitarea de soluții tehnice incluzând şi oferte de preț pentru achiziția lucrărilor de reparații pista de atletism din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”. Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze lucrări de reparații pista de atletism din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”. Pista este amplasată în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”, situat pe str. Primăverii nr. 2-11.

Pista  este  formată din  pardoseală sintetică turnată, Conipur SW, un sistem tipsandwich, având un prim start format din granule reciclate și  un  strat  superior din poliuretan amestecat cu granule EPDM și granule cauciuc reciclat amestecat cu binder. Stratul final este format din poliuretan cu o grosime de 3 mm, culoarea albastră. Se solicită înlocuirea bucăților de pardoseală și a marcajelor deteriorate.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a  transmite soluții  tehnice conform prezentului anunț la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51 până la 29.08.2019.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii