Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la un sens giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Investiția este realizată de Hornbach

ro

05 Apr, 2022 00:00 5420 Marime text
  • Magazinul Hornbach ar urma să se deschidă în acest an la Constanța
  • Lucrările la viitorul magazin sunt în toi, iar acum investitorii au decis să modifice sensul giratoriu din zonă pentru a facilita accesul la locație
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Hornbach Centrala SRL.
 
Este vorba de proiectul „Reconfigurare sens giratoriu dintre bulevardul Aurel Vlaicu – Str. Nicolae Filimon, accese la centrul comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 158, semnalizare rutiera, lucrari edilitare, amenajare spatii verzi, organizare de santier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu, tronson 2 (intersecție cu Nicolae Filimon și Interioară 4); Aurel Vlaicu nr. 158, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului.
 
Reamintim că prin AC 160 din 23 februarie 2022, Hornbach SRL va modifica proiectul în curs de execuție autorizat cu AC 970/2021 prin schimbarea soluției tehnice de fundare și repoziționare elemente de structură pentru C3. Documentul este valabil 12 luni. Prin AC 970 din 15 decembrie 2021, Hornbach Centrala SRL a fost autorizată pentru construire hală centru comercial și accese noi în incintă, parcaj de incintă și platforme, semnalistică și reclamă, spații verzi.
 
Totodată, amintim că prin AC 771 din 29 septembrie 2021, Hornbach Centrala SRL a primit girul primăriei pentru organizarea de șantier pentru lucrarea „Construire hală centru comercial, accese noi în incintă, parcare, drumuri de incintă și platforme, amplasare elemente semnalistică și reclamă, împrejmuire și spații verzi”, proiect ce va fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 158, din Constanța.
 
Despre Hornbach Centrala SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în satul Domnești, comuna Domnești, pe strada Hornbach, din județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Hornbach Baumarkt GMbH, cu sediul social în Austria, cu o cotă de participare de 98,31% și Hornbach Baumarkt Aktiengesellschaft, care are o cotă de participare de 1,67%.  Administrator sunt Claudia Anca Ioan, Horia Rusu Mugurel, Adriana Mihaela Zaharia, iar împuterniciți sunt Manfred Georg și Thomas Wieder.
 
În anul 2020, firma a raportat 842 de salariați, la o cifră de afaceri de 1.075.180.993 lei, cu un profit de 47.344.792 lei. Compania Hornbach Centrala S.R.L. a încheiat 8110 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.310.309,02 lei.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Modificări la magazinul Hornbach care urmează să fie deschis la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii