Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări într-una dintre firmele de la Constanța ale milionarului Bogdan Chimișliu

ro

27 Jun, 2022 00:00 1759 Marime text
  • Este vorba de modificări în firma Dirty Organics SRL
 
Chimișliu Bogdan - Ștefănel şi Dinescu Oana - Bianca, în calitate de asociaţi ai S.C. Dirty Organics - S.R.L., cu sediul social în loc. Ovidiu, oraşul Ovidiu, Str. Tulcei nr. 32, au decis să efectueze modificări în firmă. Decizia nouă a fost publicată în Monitorul Oficial al României pe data de 21 iunie 2022.
 
S-a decis schimbarea sediului social în: mun. Constanţa, bd. Mamaia nr. 158, jud. Constanţa.
 
Bogdan-Ștefănel Chimişliu mai apare în firmele Doctor Bio SRL, BVC Solar Parc Energy SRL, Biochem Organics SRL, Biochem Farming Constanț SRL, Biochem SRL, Biochem Ferma Moldova SRL, Concret SRL și Chimișliu Bogdan Ștefănel Întreprindere Individuală.
 
Bogdan Chimișliu este unul dintre cei mai bogați români, fiind ani la rând în topul afaceriștilor din România. Virginia şi Ştefănel Bogdan Chimişliu deţin, din 1991, compania Biochem. Încă de la înființare, în anul 1991, compania a continuat să crească, ajungând la un rulaj aproximativ de 27,8 milioane de euro și un profit de circa 4,2 milioane de euro. În primăvara anului trecut, ca parte a strategiei de dezvoltare, acționarii au decis să investească într-un siloz cu o capacitate de 44.000 de tone pentru stocarea cerealelor, în localitatea Dragalina din județul Călărași, se arată în ediția din 2015 a revistei Capital, ce prezintă cei mai bogați 300 de români, Ștefănel Bogdan Chimișliu aflându-se pe locul 229.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Milionarul Bogdan Chimișliu de la Biochem și-a deschis o nouă firmă la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii