Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionarul Bogdan Chimișliu de la Biochem și-a deschis o nouă firmă la Constanța

ro

18 May, 2022 00:00 4942 Marime text
  • Fondatori sunt Chimişliu Bogdan-Ștefănel, Popa Vlad-Mihail, Sandu Alexandru-Ciprian
 
În Monitorul Oficial al României s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului BVC Solar Parc Energy SRL.
 
Sediul social a fost stabilit în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 158, iar domeniul principal de activitate este încadrat în grupa CAEN: 351 - Producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice. Capitalul social a fost stabilit la 300 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 30 a câte 10 lei fiecare.
 
Fondatori sunt Chimişliu Bogdan-Ștefănel, Popa Vlad-Mihail, Sandu Alexandru-Ciprian. Administratori sunt Sandu Alexandru-Ciprian, Popa Vlad-Mihail, Chimişliu Bogdan-Ștefănel.
 
Bogdan-Ștefănel Chimişliu mai apare în firmele Doctor Bio SRL, Dirty Organics SRL, Biochem Organics SRL, Biochem Farming Constanț SRL, Biochem SRL, Biochem Ferma Moldova SRL, Concret SRL și Chimișliu Bogdan Ștefănel Întreprindere Individuală.
 
Bogdan Chimișliu este unul dintre cei mai bogați români, fiind ani la rând în topul afaceriștilor din România. Virginia şi Ştefănel Bogdan Chimişliu deţin, din 1991, compania Biochem. Încă de la înființare, în anul 1991, compania a continuat să crească, ajungând la un rulaj aproximativ de 27,8 milioane de euro și un profit de circa 4,2 milioane de euro. În primăvara anului trecut, ca parte a strategiei de dezvoltare, acționarii au decis să investească într-un siloz cu o capacitate de 44.000 de tone pentru stocarea cerealelor, în localitatea Dragalina din județul Călărași, se arată în ediția din 2015 a revistei Capital, ce prezintă cei mai bogați 300 de români, Ștefănel Bogdan Chimișliu aflându-se pe locul 229.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bogdan Chimişliu, afacerist de Top 300 din Constanţa, a băgat crama de la Mihai Viteazu în insolvenţă https://www.ziuaconstanta.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii