Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Modificări în societatea CMA CGM România. Acționarul a decis revocarea unor membri ai Consiliului de Administrație

ro

26 Aug, 2020 00:00 2425 Marime text
  • Adunarea Generală a Acționarilor societății CMA CGM România SA a fost convocată la data de 22.05.2020.
 
Drept urmare, s-a prezentat acționarul CMA CGM Agencies Wordwide SAS, care deține 99,990% din capitalul social al societății și din drepturile de vot. Ceilalți acționai nu au participat în cadrul acestei adunări.
 
Prin urmare, acționarul a hotărât revocarea următorilor membri ai Consiliului de administrație: Elie Zeeinny, Khayat Fouad, Delannoy Henri Paul Marie, Eric Felix Silhol și Bulău Costin Eduard.
 
Totodată, acționarul a decis numirea următoarelor persoane, în calitate de membri în Consiliul de Administrație al Societății, pentru o perioadă de doi ani de la data prezenței, adică până la 21.05.2022: Marc Franck Luc Bourdon (cetățean francez), desemnat în calitate de președinte al consiliului, cu puteri depline, Romaine Josette Nicole Romanet (cetățean francez), în calitate de membru al Consiliului de Administrație cu puteri restrânse, și Flavien Jean Roland Leleux (cetățean francez), în calitate de membru al Consiliului de Administrație, cu puteri restrânse.
 
Membrii Consiliului de Administrație își vor exercita atribuțiile separat, potrivit dispozițiilor Actului Constitutiv al Societății.
 
Mai mult, acționarul a decis schimbarea auditorului financiar intern al societății, după cum urmează: „Numesc ca auditor financiar intern pe Auditorul Financiar Benta Constantin Adrian, cu sediul în București, pentru o perioadă de un an, potrivit dispozițiilor Actului Constitutiv al Societății, în locul auditorului financiar existent Tricont-Exp SRL”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii