Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma deținută de patronul Hotelului Lira Pacific Constanța

ro

05 Oct, 2022 00:00 2627 Marime text
 Sursa: Pexels
  • Ca urmare a cesiunii capitalului social, acesta va fi de 500 lei, divizat în 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi va aparţine asociatului unic Dumitrache Sorin Marian
 
Modificări în societatea constănțeană Lira Turism Administration SRL. În Monitorul Oficial al României, a fost publicată la finele lunii septembrie, decizia prin care au fost implementate schimbări în conducerea firmei. Asociat unic rămâne patronul Hotelului Lira Pacific din municipiul Constanța.
 
Mai precis, Sorin Marian Dumitrache și Liliana Dumitrache, asociați ai societății menționate, au decis retragerea din societate și cesionarea de către Liliana Dumitrache a unei părți sociale, cu o valoare de 10 lei, reprezentând 2% din capitalul social al firmei către Sorin Marian Dumitrache, care devine asociat unic.
 
Ca urmare a cesiunii capitalului social, acesta va fi de 500 lei, divizat în 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi va aparţine asociatului unic Dumitrache Sorin Marian.
 
Asociatul participă la profit şi suportă pierderile din activitatea societăţii în cotă proporţională cu cota de capital social pe care o deţine în societate, respectiv de 100%.
 
Urmare a celor arătate mai sus, asociatul unic va proceda la întocmirea unui nou act constitutiv.
 
Conform confidas.ro, Lira Turism Administration SRL are sediul pe strada Dezrobirii și este înființată în anul 2019. Conform codului CAEN, societatea se ocupă de „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”. În 2021, firma a raportat 8 salariați, cu un profit de 340.366 lei și cifra de afaceri este de 786.670 lei.
 
Liliana Dumitrache a mai fost în firma Global Pacific SRL, care este în prezent radiată. Sorin Marian Dumitrache este asociat unic și administrator la Global Invest SRL, cât și asociat în Global Acord SRL (alături de fiul său, Răzvan Dumitrache) și Consega Holding SRL. A mai fost și asociat în Rominspect International SRL, Global Pacific SRL, Amber Industry SRL și Glomar SRL, toate acestea fiind, în prezent, radiate.
 
Alte investiții
 
Sorin Marian Dumitrache și soția, Liliana, au obţinut de la municipalitate, pe data de 21 aprilie 2015, autorizaţia de construire nr. 688, pentru „Construire 4 imobile P+3E+M, orientate la strada Constantin Bobescu, şi 4 imobile P+2E+M, orientate spre taluz - locuinţe colective, şi construire imobil P+1E - clădire administrativă, amplasare post trafo în incinta proprietăţii, amenajare parcare şi împrejmuire teren“.
 
Mai mult, după solicitarea de emitere a acordului de mediu de către Sorin Marian Dumitrache şi Liliana Dumitrache, înregistrată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu nr. 2986RP din 19.02.2015, ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pe data de 2 martie 2015, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis că proiectul menţionat mai sus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Cele nouă imobile au o suprafaţă totală de 12.000 mp. Pe teren se vor construi un ansamblu de patru imobile de locuinţe cu regimul de înălţime P+3E+M şi patru imobile P+2E+M, situate în rândul al doilea, paralel la strada Constantin Bobescu, precum şi o clădire administrativă cu regimul de înălţime P+1E şi un post de transformare. Ansamblul va avea 144 de apartamente, cu trei camere şi două camere, cu suprafaţă utilă mai mică de 100 mp.
 
Imobilele P+3E+M vor conţine fiecare 20 de apartamente (19 cu trei camere şi una cu două camere la parter), iar cele P+2E+M vor cuprinde 16 apartamente (15 cu trei camere şi unul cu două camere la parter).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Opt blocuri, pe strada Constantin Bobescu
Ansamblul rezidenţial ridicat de proprietarul hotelului Pacific va suferi modificări

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii