Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma constănțeană Bemel Arhitecture & Design SRL

ro

13 Sep, 2021 00:00 545 Marime text
  • Monica Nicula s-a retras din Bemel Arhitecture & Design SRL
 
Ultima decizie luată de către societatea Bemel Arhitecture & Design SRL, la data de 9 iunie 2021 a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
Firma are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Cuza Vodă, fiind fondată în anul 2014. Acționari în firmă, cu câte 50% participare la capitalul social, sunt Cristian-Marian Nicula și Monica Nicula, ambii domiciliați în Constanța.
 
Monica Nicula a decis să cesioneze părțile sociale pe care le deținea în societate către asociatul Cristian-Marian Nicula, care va deveni acționar unic al firmei.
 
Amintim că în Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu nr. 17 din data de 22 iunie 2021 a societății SC Signature Developments SRL. Asociatul unic al firmei care are sediul social în Constanța, pe strada Cuza Vodă, Cristian Marian Nicula a decis cesiunea unui număr de 10 părți sociale către Bogdan Ghioncu, reprezentând 50% din capitalul social total al firmei.
 
Tot recent, amintim că în Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu numărul 14 din data de 2 iunie 2021, pentru societatea Signature Developments SRL.
 
Asociați la momentul respective erau Nicula Cristian Marian și Trnobranschy Alin-Nicolae, ambii deținând 50% din capitalul social.
 
În urma întrunirii, Trnobranschy Alin-Nicolae a cesionat 10 părți sociale, reprezentând 50% din totalul capitalul social al societății către asociatul Cristian Marian Nicula, cel din urmă devenind asociat unic al firmei.  Capitalul social este în valoare de 200 de lei, cu câte 20 de părți, cu o valoare nominală de 10 lei.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Asociat nou, cooptat în firma constănțeană Signature Developments SRL

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii