Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma condusă de constănețanul Keed, membru fondator în Șatra B.E.N.Z

ro

03 Jul, 2023 11:28 1281 Marime text
Foto: Facebook Satra Benz

Conform hotărârii nr.2 din data de 29 mai 2023 ce a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2887 din data de 30 iunie 2023, au fost adoptate mai multe modificări în firma O Șatră O Dragoste SRL.
 
Deciziile au fost luate de asociații Ioniță Bogdan – David și Luca George – Iulian, cunoscuți publicului larg sub numele Keed și Lu-K Beats, fiind membrii fondatori Șatra B.E.N.Z. Ioniță Bogdan – David este originar din Medgidia, județul Constanța, fiind participant în ultimul sezon la „Chefi la Cuțite”.
 
Concret, cei doi asociați au hotărât să prelungească mandatul de administrator al lui Luca George – Iulian pe o perioadă de 99 de ani.
 
De asemenea, în urma decesului asociatului Crețan Vlad Darius (cunoscut sub numele de scenă NOSFE), a fost decis ca acțiunile sale, un număr de 6 părți sociale, în valoare totală de 60 de lei, reprezentând 30% din capitalul social total vor fi moștenite de Crețan Mădălina Mihaela, în conformitate cu certificatul de moștenitor nr. 22 din data de 17 mai 2023.
 
Părțile sociale moștenite de Crețan Mădălina Mihaela au fost vândute către Ioniță Bogdan – David și Luca George – Iulian, după cum urmează: 4 părţi sociale în valoare totală de 40 lei lui Ioniţă Bogdan-David şi 2 părţi sociale în valoare totală de 20 lei lui Luca George-Iulian, conform contract de cesiune părţi sociale din 29.05.2023.
 
Cei doi asociați au modificat obiectele secundare de activitate în: „reproducerea înregistrărilor”, „comerț cu amănuntul al discurilor și benzilor magnetice cu sau fără înregistrări audio/video, în magazine specializate”, „alte activități de editare”, „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”, „activități de postproducție cinematografică, video și de programe de televiziune”, „activități de distribuție a filmelor cinematografice, video și a programelor de televiziune”, „activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării”, „activități ale agențiilor de publicitate”, „servicii de reprezentare media”, „activități de design specializat”, „activități fotografice”, „activități de interpretare artistică (spectacole)”, „activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole), „activități de creație artistică”.
 
Despre O Șatră O Dragoste SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 3 iulie 2023, firma a fost înființată în anul 2018, pe 6 decembrie. Sediul social este în București, sectorul 4, strada Giovanni Boccaccio nr. 85. Obiectul principal de activitate este „activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală”.
 
În anul 2022, cifra de afaceri a fost 103.297 de lei. Au raportat o pierdere de 220.533 de lei.
 
În anul 2021, cifra de afaceri a fost 111.011 lei și profitul a fost egal cu 20.714 lei.
 
Ioniță Bogdan - David apare și în companiile Câinele Prietenos SRL și Liniștea dintre Cuvinte SRL, atât ca asociat, cât și ca administrator.
 
De partea cealaltă, Luca George Iulian este asociat și administrator în Seek Music Familia SRL și asociat în Laboratoarele Miraj SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Doliu în showbiz. Rapperul Nosfe de la Șatra B.E.N.Z. a murit la doar 37 de ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii