Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în examenul de obținere a permisului de conducere. Despre ce este vorba

ro

11 Mar, 2024 17:00 1557 Marime text



 
  • Există modificări semnificative în procesul de obținere a permisului de conducere în 2024. Din acest an se va introduce o nouă probă, care îi va surprinde pe candidați, potrivit știripesurse.ro.

Astfel, în acest an, Uniunea Europeană introduce schimbări importante în procedura de obținere a carnetului de conducere. Printre modificări este și includerea unei probe practice pe zăpadă, menită să pregătească șoferii pentru condițiile dificile ale drumurilor înzăpezite.

Parlamentul European a aprobat recent un set de noi reguli care îi vor afecta în mod direct pe conducătorii auto din întreaga Uniune Europeană. Aceste propuneri sunt concepute pentru a ridica standardele și pentru a reglementa mai bine sectorul transportului rutier la nivel european.

Condusul în condiții de iarnă, probă obligatorie

Modificările aduse examenului auto includ introducerea unor noi probe practice, cum ar fi: condusul în condiții de zăpadă și polei și utilizarea sigură a telefonului mobil.
 
Citește și
Ce condiții trebuie să îndeplinești să devii examinator auto. Iată ce motive expun parlamentarii pentru modificarea legii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii