Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în conducerea Mrini Eye Hospital. Un asociat s-a retras

ro

02 Nov, 2019 00:00 4335 Marime text

Asociații societății Mrini Eye Hospital SRL, Moulay Hicham Mrini, Fildys-Laris Mrini și Laurențiu Dumitru, s-au întrunit în ședință și au luat decizia cu numărul 1 din data de 14 octombrie 2019, fiind publicată recent în Monitorul Oficial al României.


Astfel, s-a luat decizia de retragere din societate a asociatei Fildys-Laris Mrini, care cesionează la valoarea nominală cele 40 de părți sociale pe care le deține către asociatul Moulay Hicham Mrini. De asemenea, a fost cooptat în societate, în calitate de asociat, Laurențiu Dumitru, din Constanța, care vine cu aport la capitalul social în sumă de 10 lei.
Astfel, se majorează capitalul social cu suma de 10 lei, rezultând un capital de 810 lei, împărțit în 81 de părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare. Moulay Hicham Mrini deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 98,7%, iar Laurențiu Dumitru deține 1,3%.
De asemenea, Fildys-Laris Mrini este revocată din calitatea de administrator, iar administrarea societății va fi în mâinile lui Moulay Hicham Mrini.


Citește și:

O nouă firmă, înfiinţată de doctorul Moulay Hicham Mrini. Detalii

Modificări în cadrul societății Mrini Eye Hospital. Un asociat s-a retras din firmă și un altul a fost cooptat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii