Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în componenţa conducerii Ameropa Grains SA

ro

02 Aug, 2018 00:00 4275 Marime text
În data de 8 iunie 2018, potrivit Monitorului Oficial, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor firmei Ameropa Grains SA, cu sediul social în Constanţa, a decis efectuarea unor modificări în componenţa conducerii.
 
Astfel, a fost aprobată încetarea mandatului de administrator în cadrul Consiliului de Administraţie al societăţii al lui Andrew Henry Zivy, cetăţean elveţian, începând cu data de 8 iunie 2018. În locul său a fost numit Lucas Miescher, cetăţean elveţian, pe o durată de patru ani, începând cu data de 8.06.2018.
 
Astfel, Consiliul de Administraţie al societăţii este format din: Jan Kadanik, Lucas Miescher, Mihai-Daniel Aniţei, Jens Oliver Jung, Sophie Cecile Martin.
 
Mihaela Fraga Duţu, din Constanţa, a fost numită consilier juridic în cadrul SC Ameropa Grains SA, pentru a duce la îndeplinire formalităţile referitoare la publicitatea şi înregistrarea modificărilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Ameropa Grains SA a fost înfiinţată în anul 1996 şi are sediul social în Constanţa. Are un capital social subscris de 20.092.272,5 lei, 8.036.906 acţiuni, fiecare având o valoare de 2,5 lei. Asociaţii firmei sunt SC Ameropa Holding AG Binningen Che, cu sediul în Elveţia, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9999%, şi Andrew Henry Zivy, din Elveţia, cu o cotă de 0,0001%. Administratori sunt: Lucas Miescher, membru în Consiliul de Administraţie, Jung Jens Oliver, Sophie Cecile Martin, Kadanik Jan, preşedintele CA, Constantin Vasile, director general, şi Mihai-Daniel Aniţei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii