Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Elmar Trading SRL Constanța. Cine este noul administrator

ro

05 Jul, 2023 12:12 861 Marime text
Foto: PixabayUnicul asociat al societății Elmar Trading - S.R.L. a decis închiderea unor puncta de lucru, printre care și unul din Constanța, numirea unui nou administrator precum și deschiderea altor puncta de lucru, unul dintre acestea fiind în Portul Constanța.
 
Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial, Elena Bontaș, asociat unic în societatea Elmar Trading SRL a decis următoarele:
  • Se închid punctele de lucru din Bucureşti, sectorul 1, strada Petru Rareş nr. 26-28 şi municipiul Constanţa, Incinta Port, la Vest De Dana 19, magazia nr. 2, jud. Constanţa.
  • Se deschid puncte de lucru în Clădirea Schenker, Incinta Port Constanţa dana 15, spaţiul nr. 407, jud. Constanţa şi mun. Constanţa, Incinta Port Constanţa, sectorul Nord, zona Casa de piatra jud. Constanţa.
  • Durata de funcţionare a societăţii este nedeterminată.
  • Se numeşte în funcţia de administrator, Bontas Vlad, din Constanţa, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pe o perioadă de 80 de ani.
  • Administrarea societăţii se face de Bontas Elena şi Bontas Vlad, cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, exercitate împreună sau separat, pe o perioadă de 80 de ani
 
Despre Elmar Trading SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 5 iulie 2023, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 269 în Constanța.
 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 7.062.499 lei, profit de 948.045 lei și 33 de angajați.
Unic asociat este Elena Bontaș.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

Firme ConstanțaCe modificări au fost operate în firma X-Brise SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii