Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Cereal Impex SRL. Detalii

ro

13 Jul, 2022 14:38 1089 Marime text

decizia din ședința acționarilor societății Cereal Impex - S.R.L, foto: Pexels În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia din ședința acționarilor societății Cereal Impex - S.R.L

Asociaţii Cereal Impex - S.R.L., cu sediul în Constanţa, Str. Celulozei nr. 1,  întruniţi în şedinţă astăzi, 20 aprilie 2022, ora 12.00, la sediul societăţii din Constanţa, Str. Celulozei nr. 1, jud. Constanţa, cu îndeplinirea condiţiilor legale de participare, deliberare şi exprimare a votului asupra problemelor înscrise în ordinea de zi din Convocatorul nr. 103/08 aprilie 2022, în temeiul prevederilor Legii nr. 31/1990, hotărăsc în unanimitate de voturi următoarele:

1. Prelungirea mandatului administratorului statutar actual al societăţii, Gache Cristian, cu puteri depline.

2. Actualizarea Actului constitutiv al societăţii în conformitate cu art. 204 din Legea nr. 31/1990 republicată.

3. Împuternicirea domnului GACHE Cristian, administrator al societăţii, cu posibilitatea de substituire, pentru a semna hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor şi orice alte documente conexe, inclusiv Actul constitutiv actualizat, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Asociaţilor la Oficiul Registrului Comerţului.


Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2847 din data de 06-iul-2022.


Amintim că, în anul 2021, în cadrul societății mai sus menționate s-a aprobat înregistrarea lui Vulpe Maria Raluca Sereda, ca asociat moștenitor al societății Cereal Impex SRL.

Deasemenea, s-a probat înregistrarea lui Pascu Eugenia Elisabeta, Pascu Dan Eugen și a lui Pascu Răzvan Nicolae ca asociați moștenitori ai societății Cereal Impex SRL.   




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii