Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Grup SA, decizii în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor

ro

10 Aug, 2020 00:00 1541 Marime text
  • Adunărea Generală Extraordinare a Acționarilor Dobrogea Grup SA, întrunită în martie 2020
  • Decizia a fost postată recent în Monitorul Oficial al României
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea cu numărul 1 din data de 31 marte 2020 a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Dobrogea Grup SA.
În urma ședinței care a avut loc la data de 31 martie 2020, ora 12:00, au fost luate mai multe decizie.

Astfel, cu participarea acționarilor care dețin un număr de 608.257 de acțiuni, reprezentând 59,502% din capitalul social, s-a decis aprobarea demersului administratorului special Cereal Impex SRL pentru încheierea unor convenții cu creditorii privind reinserția debitoarei n circuitul economic și stabilirea unor modalități de stingere a creanțelor rămase de plată înscrise în tabelul creanțelor, astfel: modificarea datei scadenței prin rescadențarea creanțelor după perioada de plan conform unui grafic agreat cu fiecare creditor în parte și/sau prin conversia creanțelor în aport la capitalul social, respectiv majorarea capitalului social, funcție de opțiunea creditorilor.

A fost aprobată exprimarea Dobrogea Grup SA privind plata creanței sale înscrise prin conversia creanțe în aport la capitalul social al Cereal Impex SRL.
De altfel, s-a aprobat și cooptarea societății Ro Credo SRL, ca asociat al Cereal Impex SRL

A fost desemnată Eleonora Brescan, administrator la Dobrogea Grup SA, ca persoană împuternicită să reprezintă Dobrogea Grup SA în calitate de asciat al Cereal Impex SRL , la Adunarea Generală a Asociaților Cereal Impex SRL, convocată pentru data de 3 aprilie 2020.

A fost desemnat Mihail Cătălin Vulpe să reprezinte Dobrogea Grup SA în calitate de asociat al Ro Credo SRL, la adunarea generală al firmei.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii