Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modă „reciclată” în curtea Grădiniței nr. 42, alături de reprezentanții Polaris M Holding

ro

03 Apr, 2023 10:06 1742 Marime text


Curtea Grădiniței nr. 42 s-a transformat într-un podium de modă pentru 70 de preșcolari. Aceștia au defilat în costume din materiale reciclabile pentru a ne atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Părinții în colaborare cu copii au confecționat costume, deosebit de frumoase, din hârtie, carton, pungi de plastic, ziare, saci menajeri. Preșcolarii s-au costumat în personaje din basme sau de desene animate. La finalul defilării, preșcolarii au fost răsplătiți, pentru efortul lor, cu cadouri din partea firmei Polaris M Holding.

„Înainte de a începe defilarea, preșcolarii au învățat de la colegii noștri ce înseamnă colectarea separată, cât este de simplu să colectezi separat și cât este de importantă reciclarea pentru sănătatea noastră și a mediului înconjurător.

 Scopul nostru este ca, prin intermediul copiilor, practica colectării separate să ajungă și în cadrul familiei și al prietenilor, pentru că fiecare dintre noi are o datorie față de mediul înconjurator. Copiii trebuie să învețe de mici să fie responsabili, să colecteze separat, să-și strângă jucăriile după ce se joacă sau să stingă becul atunci când ies din cameră. Aceste mici gesturi îi transformă, mai târziu, în adulți responsabili.Mulțumim copiilor și cadrelor didactice de la Gradinita cu program prelungit nr.42 pentru invitație și apreciem dorința copiilor de a acumula cât mai multe informații despre procesul de gestionare a deșeurilor”, au transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii