Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Titus Dobre, aproape de locuitorii din Valu lui Traian de hramul Bisericii Sfinţii Mihail şi Gavriil

ro

09 Nov, 2012 00:00 3397 Marime text

Dobrehram-TitusDobre.jpgLocuitorii comunei constănţene Valu lui Traian au marcat, ieri, hramul Bisericii Sfinţilor Mihail şi Gavriil din Valea Seacă.

La eveniment au participat sute de oameni, precum şi primarul comunei, Florin Mitroi, preotul paroh Vasile Copacenco, dar şi consilierul judeţean Mircea Titus Dobre, aspirant la un mandat de deputat în Colegiul 7. Acţiunea a debutat la 11.30, atunci când a avut loc slujba de hram. Ulterior, a fost organizată masa de hram, la care s-au servit preparate tradiţionale. Aproximativ 300 de credincioşi au luat loc la masă.

dobrehram-TitusDobre..jpgPrezent la eveniment la invitaţia preotului paroh, Mircea Titus Dobre a declarat că se află în mijlocul oamenilor din Valu lui Traian şi datorită relaţiei bune pe care o are cu primarul Mitroi, dar şi pentru că îşi doreşte să fie lângă oamenii din comună ori de câte ori are ocazia. Social democratul le-a urat celor care, ieri, şi-au serbat ziua numelui de Sfiinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil „La mulţi ani!" şi i-a asigurat de faptul că şi de acum înainte va fi aproape de ei prin activitatea sa viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii