Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:22 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa le-au cântat doamnelor din Cumpăna, de 8 Martie. Primarul Mariana Gâju - „Ziua de azi vă este dedicată!“ (galerie foto + video)

ro

09 Mar, 2020 00:00 2261 Marime text

Casa de Cultură din localitatea Cumpăna a îmbrăcat, ieri, haine de sărbătoare. Baloane, flori, muzică şi multă voie bună au fost ingredientele zilei de 8 Martie, dedicată doamnelor şi domnişoarelor din comuna Cumpăna. 
 
Doamnele din comuna Cumpăna au fost invitate, ieri, de administraţia publică locală să serbeze împreună Ziua Internaţională a Femeii, alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Evenimentul dedicat doamnelor a fost organizat la Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile s-au aflat la loc de cinste.
 
Îmbrăcate elegant, doamnele şi domnişoarele au petrecut într-un cadru festiv Ziua Internaţională a Femeii. Voia bună a fost asigurată de Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa. De asemenea, atmosfera de sărbătoare a fost completată de momente artistice, o tombolă, dar şi de multe alte surprize oferite de organizatori.
 
„Totul vine din suflet. Ziua de azi vă este dedicată, dragi doamne. Întotdeauna, an de an, echipa noastră a realizat petreceri frumoase pentru dumneavoastră. O primăvară minunată să aveţi!“, a declarat primarul Mariana Gâju.
 
Meniul oferit sărbătoritelor a fost adecvat zilei festive. Doamnele au fost servite cu galantină de pui, doboş, terină de foie gras, tartină cu icre, ruladă, frigărui cherry, ruladă Gruyere, coşuleţe cu salată, rulouri de castravete, piept de pui cu mozzarella, bulete de cartofi, salată de varză. De pe mese nu ai lipsit nici băuturile: şampanie, whisky, lichior, vin alb, vin roşu, cafea, apă plată, apă minerală, Granini, Coca Cola.
 
Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra realizările sociale, politice ale femeilor, dar şi pentru a atrage atenţia asupra discriminării şi violenţei care îşi fac încă simţite prezenţa în multe părţi ale lumii. Ziua Internaţională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluţie a Adunării Generale a ONU. Prima dată, Ziua Internaţională a Femeii a fost serbată pe 8 martie în 1975 - Anul Internaţional al Femeii.
 
Citeşte şi:
 
Proiecte sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului. Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, în aşteptarea noilor membri


Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii