Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor, de 15 ani, a condus un motocross, în comuna Lipnița, județul Constanța

ro

04 Feb, 2024 19:22 827 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • În județul Constanța, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației rutiere, conform IPJ Constanța, la finalul acestei săptămâni.
 
Astfel, sâmbătă, 3 februarie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa  au identificat un minor, de 15 ani, care a condus un vehicul de tip motocross, în comuna Lipnița, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit sursei citate.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat și faptul că vehiculul nu este înmatriculat.
 
În aceeași zi., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit polițiștii constănțeni.

 
Totodată, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu și Poliției Orașului Năvodari  au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada Tașaul din satul Piatra, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Și polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dumitru Băcanu din comuna Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În Medgidia, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii, având anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
 Citește și
Tineri prinși în flagrant delict la furat de scule electrice, în județul Constanța (Galerie FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii