Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Finanțelor „Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HORECA“

ro

31 Jan, 2022 17:58 1268 Marime text
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a precizat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că prelungirea, pentru alte 180 de zile, a scutirii de la plata impozitului specific pentru operatorii din HoReCa protejează sute de mii de locuri de muncă şi oferă o gură de oxigen aşteptată de mii de antreprenori. 
 

„Am promis că susținerea economiei este prioritară și ne ținem de cuvânt!
Astăzi, la propunerea Ministerului Finanțelor, Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HORECA pentru o perioadă de 180 de zile.
Ajutăm, astfel, un sector economic aflat în continuare într-o acută lipsă de lichiditate, protejăm sute de mii de locuri de muncă și oferim o gură de oxigen așteptată de zeci de mii de antreprenori!
Vom continua să luăm asemenea măsuri generate în urma dialogului cu mediul privat.
Putem depăși această situație dificilă doar ajutând firmele și angajații acestora. Asta înseamnă cu adevărat solidaritate economico-socială în vreme de criză!“ - se arată în mesajul ministrului Adrian Câciu. 

Sursa foto: Facebook/Adrian Câciu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii