Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:17 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, aşteptat la Târgul ExpoAgroUtil Constanţa, organizat de CCINA

ro

04 Apr, 2019 00:00 728 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează în perioada 4 - 7 aprilie Târgul ExpoAgroUtil Constanţa.
 
Deschiderea oficială va avea loc pe data de 4 aprilie 2019, ora 11.00, în Parcarea VIVO! Constanţa. Precizăm că evenimentul naţional cu participare internaţională, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare, a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.
 
Sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment Petre Daea - ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Laurenţiu Baciu - preşedinte  Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, Marius Horia Ţuţuianu - preşedinte CJC; Dumitru Jeacă - prefectul judeţului Constanţa, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanţa, primarii localităţilor constănţene, companii cu activitate de agricultură şi industrie alimentară.
 
Evenimentul beneficiază de o prezenţă masivă a producătorilor si distribuitorilor de utilaje şi inputuri agricole, dar şi de material săditor, produse tradiţionale şi viti-vinicole.  Acest lucru demonstrează faptul că manifestarea a devenit, pe an ce trece, una dintre cele mai mari din ţară,  iar Dobrogea este un punct deosebit de important, pe harta ţării, în acest domeniu. Până în prezent, sunt înscrişi peste 85 de participanţi, pe o suprafaţă de expunere de 16.000 mp, în creştere cu 20% faţă de anul trecut şi cu 35% mai mult decât în anii anteriori, acest lucru demonstrând, încă o dată, importanţa evenimentului.
 
„În acest an, ne vom bucura de prezenţa a 20 de expozanţi care expun pentru prima dată la Constanţa şi se remarcă revenirea, printre expozanţi, la această manifestare, a peste 10 firme care nu au mai participat în ultimii ani. De asemenea, regăsim, printre expozanţi, firme din Italia, Grecia, Bulgaria, restul fiind participanţi tradiţionali din România. Ne bucuram să avem expuse, în premieră, la această ediţie, după mulţi ani de absenţă, tractoare fabricate în România, alături de cele din import! Prin implicarea Asociaţiei Producătorilor Privaţi Agricoli de Cereale şi Plante Oleaginoase din judeţul Constanţa şi a LAPAR, a Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, dar şi a AGRO-TV-ului, fermierii interesaţi vor participa la întâlnirile cu specialiştii, pentru a afla noutăţile din domeniu, promovate în cadrul târgului. Ca în fiecare an, la această ediţie a târgului ExpoAgroUtil, participanţii vor avea oportunitatea de a beneficia de oferte promoţionale, de a lansa comenzi şi de a perfecta contracte“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
ExpoAgroUtil va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (4-6 aprilie) şi între orele 10.00 - 14.00 (în data de 7 aprilie).
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii